Hur långt räcker min kassa??

1
0

Hej! Jag ska fara på en längre resa nu om ca en månad. Jag har en budget på 30 tusen kronor, hur långt tror ni att det räcker om jag lever ganska snålt?

Jag kommer att fara ensam och tanken är att besöka Bali, Malaysia och Thailand.

Hur långt kommer jag på 30k tror ni? Ni får jättegärna dela med er av egna erfarenheter!

1
0

Om man lever snålt men ändå unnar sig upplevelser och så, brukar man väl räkna med ca 10.000kr/månad i Sydotasien. Så tre månader alltså.

 

1
0

Hej 🙂 Planerar att resa runt i Sydostasien på obestämd tid,  också med en budget på 30 000 kr. Då jag kommer att volontärarbeta större delen av tiden betalar jag för det mesta inte för mat och boende och räknar med att mina pengar ska räcka länge.  Tänker mellan 1000-2000 per månad beroende på resekostnader.

Kolla in workaway.info. För 3-5 h lätt och för det mesta roligt arbete per dag får du gratis boende, mat och lokala vänner och du får uppleva saker de flesta andra backpackers inte får 🙂 Du kan t ex jobba på en farm, skola eller ett hostel där du är.  Personligen tycker jag att det är supervärt och att det gör resan så mycket rikare!

Cissi

0
0

Det är väldigt individuellt. Som Gunilla säger så går det att leva 3 månader på 30 000, men reser du runt mkt så kommer det kosta en del extra.

Sen beror det på hur och var du äter. Vad ditt krav är på boende med mera.

Boende och mat är de 2 stora kostnaderna så vill du spara pengar är det oftast på dessa 2 sakerna som är viktigast.

0
0
Visar 4 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.