Nya Zeeland i December!

0
0

Hejhej!

Jag har tänkt att åka till Nya Zeeland i början på december och åka hem i början på jan är önskan. Jag är väldigt öppen för förslag men det skulle vara sjukt kul att hyra en buss och åka runt och campa, alt. bo på hostel, surfa, snorkla, forsränning, bungyjump och vandra en del! Men jag är även öppen för andra förslag på aktiviteter!

Söker nu efter likasinnade personer som är sugna på att följa med eller som själva har liknande planer som jag kan följa med på!

Lite om mig: Jag är: 29 år / äventyrlig / försiktig / aktiv / filosofisk / drömmare / realist (!) / nyfiken och ganska så rolig. Mycket av dessa egenskaper kan tyckas vara motsägelsefulla och till viss del motsatser, men det funkar för mig. Söker folk i någorlunda samma ålder +-5 år! Inte superviktigt men ungefär!

Älskar äventyr och att upptäcka nya platser och ju fler desto roligare heter det dessutom!

Bor i Stockholm så fördel om man kunde ses och planera och samtidigt se om man fungerar bra ihop!

Hör av er om ni har liknande planer!

0
0

”Hoppas du hittar någon reskompis! Hittar du inte någon så är Kiwi Experience ett bra alternativ. Ofta ganska många som reser runt ensam på dessa resor. Turerna är flexibla.” – Joel Gunnarsson (las_vegas)

Tack för tipset! Ska absolut under söka saken.
Nu tänker jag mig dock att det är lättare att åka strax innan jul!

0
0

Hoppas du hittar någon reskompis! Hittar du inte någon så är Kiwi Experience ett bra alternativ. Ofta ganska många som reser runt ensam på dessa resor. Turerna är flexibla.

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.