Resa till Brasilien

0
0

Hej!

Jag är 26 år, glad, spontan och social som är redo att pröva nya äventyr och träffa nya människor i höst.

Min tanke är att få njuta av semester, dyka, resa runt, partaja och se Brasilien någon gång september/oktober. 3-4 veckor.(Har ni några andra idéer vart vi hellre kan åka så är jag inte grämande för att byta resmål då jag mest bara vill bort, dykning ska finnas i närheten i alla fall!) Jag har inga exakta planer på vart jag vill just nu, utan tänkte boka en resa ner och sedan ta det lite som det kommer, göra det som känns bäst i stunden helt enkelt. Men eventuellt att landa i Natal och sedan besöka dom fantastiska stränderna och byarna och städerna som finns längst med kusten och även åka ut till Fernando de Noronha men tycker bättre om att vara lite spontan och göra saker när det känns rätt.

Jag vill jättegärna ha någon/några att resa med, om det skulle vara så att man vill göra olika saker när man väl är där nere så har jag inget emot att man splittrar på sig. Kön och ålder har ingen betydelse, men vill gärna att man ska vara lite likasinnad i alla fall.

När jag väl är där borta vill jag passa på att njuta av livet, resa runt, dyka/snorkla, allmänt bara ha det bra!

Då jag inte haft någon semester så har jag en ganska hög budget på resan, men skulle någon vilja resa enkelt så kanske vi kan möta halvvägs? 🙂

Om det finns några likasinnade där ute så hör jättegärna av er, så kan vi prata mer och planera vart vi vill åka!

Visar 0 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.