Sydostasien bali-thailand-vietnam-kambodja

0
0

Hej!

Vi är två tjejer på 19 år som ska ut och backpacka i sydostasien i februari. Vi har en bokad flygresa till Bali den 12 februari. Vi har kompisar som kommer att vara där då, och därför börjar vi vår resa där.

Efter 2 veckor (i slutet på februrari), tänkte vi åka vidare till Thailand. Vi undrar vilket ställe vi borde åka till efter det? Vår plan är att vara på Koh Phangan för full moon party den 12 mars, men vi har ingen aning om vad vi ska göra däremellan. Har ni några tips? Vilket ställe är bäst och smidigast att åka till från Bali?

Vår plan är att besöka Bali, Thailand, Vietnam och Kambodja. Vad är era bästa tips om de här länderna? Tipsa om allt ni vet!! Vi har planerat att vara borta 3 månader med en budget på 30 000 kr.

Är det någon annan som ska resa dit under samma tid? Hör av er!

Tack för hjälpen!

/Petra och Lina

0
0

Jag skulle passa på att antingen besöka Phi Phi Islands eller hänga på de närliggande öarna Koh Samui eller Koh Tao. Av dessa är Koh Tao min absoluta favorit med rätt skön stämning och bra dykning, framförallt om man är nybörjare. Se till att boka boende och båt i tid till Koh Pahngan då det brukar bli uppbokat snabbt. Sen skulle jag rekommendera att ni tar en sväng förbi Laos om ni ändå ska till Kambodja och Vietnam.

Jag har kört denna resa för några år sedan men åker iväg nu igen i början av Februari. Denna gång åker jag ensam och tänkte börja i antingen Bangkok eller Bali.

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.