Tågluff Europa i sommar

0
0

Hej,

Jag var inne på detta forum för några år sedan och hittade schyssta reskompisar. I år tänkte jag prova på samma sak igen!

Jag tänker mig främst en tågluff i central/östeuropa gärna med fest och sol & bad. Upptäcker gärna saker inne i staden men vill också göra lite mer äventyrliga saker utanför. Men mitt största ”krav” är att du inte har något problem att vilja hänga med andra tågluffare och locals som vi stöter på längs med resan.

Lite om mig. Jag är en kille på 27 år som arbetar som IT-konsult i Stockholm. Jag älskar att resa men tycker jag gör det för sällan. Hamnar ytterst sällan i konflikter och tror att alla människor är goda i grunden 🙂

Har inte krav på ålder eller kön och jag har egentligen inga krav på vart vi ska resa, utan det får vi bestämma tillsammans när vi blivit ett gäng.

0
0

Tjena!

 

Jag har en tanke på något liknande i sommar. Har aldrig sett Östeuropa så har spanat in en tripp där jag börjar med att flyga till Helsingfors, tar färja över till Estland, via Lettland och Litauen vidare ner till Vitryssland, Ukraina, Moldavien, Rumänien och Bulgarien innan resan avslutas i Aten. Sen flyg hem till Sverige från Aten.

Typ något sånt. Av de länderna har jag bara besökt Grekland och då har jag varit på Corfu, alltså inte grekiska fastlandet.

 

Mvh Victor

0
0

Hej,

Körde en tågluff 2 år sen i central och västra Europa så tänkte köra östra delen i år.

Jag har också något liknande i tankarna denna sommar. Tänkte börja i Lettland, Litauen, Vitryssland, Ukraina, Moldavien, Rumänien sen om de finns bra flyg avsluta i Makedonien och Albanien. Tanken är väl att börja nån gång i mitten på juni och köra 4 veckor framåt.

Har inte besökt några av de länderna så om någon endå ska åka samma rutt eller en del av rutten vore de kul med sällskap =).

Lite om mig: Är 27 år arbetar som lärare och är intresserad av sport och resa. När jag är ute och reser gillar jag att vara lite spontan men har endå en plan från grunden. Festar gärna med annat kul folk på hostels och kan även ta mig en löptur nån morgon.

Ha de fint!

/ Emma

  • Jesper
    Hej Emma, Hur har det gått med planerna för tågluffning? Jag har varit inne på att besöka östeuropa i sommar och framförallt den albanska kustremsan, men även varit sugen på Rumänien. Dock har jag semester 1-17juli så även om jag vill besöka baltländerna så antar jag att du rört dig vidare då? Hur ser planerna ut, har de strandat eller gått vidare? Tycker det är intressant att möta nya kulturer och människor. Jobbar som fotbollstränare och fotbollsinstruktör, men gillar mer än bara fotboll, exempelvis fred på jorden :) https://www.facebook.com/jesper.ny /Jesper
Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.