Hej

Stängd
0
0
0
0

Hej!
Jag tittade på din lista vad du vill uppleva i västra usa,du får nog stanna i 3 månader.För när jag bilade där i västra usa så är det så mycket man
vill stanna till vid som man bilar förbi.Jag har varit på många av dina platser, det är så smidigt att bila i västra usa.

Tänkte på när du är i Santa Barbara
kan du passa på att besöka Solvang
en Dansk liten trevlig stad som är i närheten.

0
0

Många ställen på din lista. Hur mkt tid som behövs får att uppleva alla platser beror såklart på hur mkt tid du vill spendera på varje plats. Många nationalparker och städer går att spendera mycket tid i om man vill.

Det jag undrar är varför du ska söka visum? Det går bra att resa 90 dagar till USA på ESTA-inresetillstånd. Om din plan är att vara iväg 1-3 månader så känns 90 dagar ganska lagom?

0
0

Nya regler – vi som är medborgare i Sverige måste ansöka om visum- kallas dubbel medborgare

Menar du medborgare i Sverige och [Iran/Irak/Sudan/Syrien]? Om du bara är svensk medborgare så behöver du bara ESTA för att stanna i 90 dagar. Var där senast i Juni och det var inga problem att komma in på bara ett ESTA.

0
0

Campa är nog klurigt. Ingen allemansrätt, och mycket öken. Kolla på couchsurfing för billigt boende!

0
0

”Campa är nog klurigt. Ingen allemansrätt, och mycket öken. Kolla på couchsurfing för billigt boende!” – Johan Borglin (Alv)

Hej
menar du detta hemsida
https://www.couchsurfing.com/
måste man registera sig ?
hur fungerar det?

Oj då jag ansökte om visum .. dumt av mig. det var konstig jag ringde till usa ambassad och de sa du måste ansöka om virums 🙁

Visar 5 resultat