Säsongsjobba i kanada

Skulle vilja säsongsjobba i kanada på någon skidanläggning. några tips?

Kontakta arbetsförmedlingen i Falun så snart som möjligt, innan det är försent att fixa visum.

Jag har bott i Kanada...Det är veldigt svårt at få arbetstillstånd. Der finns hur många regler som helst. tror nu det är lettast at fixa genom nåt "fixa job" foretag. Jag fick job där för at min pappa var utstationeret av FN. Lagen är då at barn inte behöver "jobvisum" utan det får man per automatik. Men ställen som har bra skidåkning är tx: Banff, jasper, lake louise, whistler, big white. Lycka till

De delas ut 100 arbetstillstånd / år till svenska ungdomar. Ansökningsperiod 12-16 Dec. Mer info: ams.se/… Nån som vet om man måste ha erbjudande om arbete, prioriteras de som har det?

Fler här som sökt? Någon som vet ungefär hur många man konkurrerar med?

Jag kom igenom lottningen, sa nu ar det granskningen av sjalva ambassaden kvar innan man far visumet. Jag tror 200 sokte och 100 lottades ut, sa sa farligt var det ju inte. Hur gick det for dig Johan? Vill forresten bara saga att for er som vill sasonga i Canada sa borde ni aka dit pa turistvisum och hitta svartjobb. Vi som vill bo dar pa riktigt i ett ar blir namnligen utan visum om ni soker och bara jobbar tre manader och sen aker hem igen. Not fair.

Lugna ner dig for fan. Det ar inte mord jag ber folk att bega. Sa du har ingen som helst forstaelse for att 100 personer som inte kom igenom lottningen kanske skulle ha gjort det om inte det var for alla som vill aka dit och sasonga?

Då var ansökan godkänd! Kom med tack vare de extra 50 platserna som tillfördes. Nån mer som planerar dra till hösten? Adrenaline? Hör gärna av er i så fall!