Säsongsjobba i kanada

Skulle vilja säsongsjobba i kanada på någon skidanläggning. några tips?

Kontakta arbetsförmedlingen i Falun så snart som möjligt, innan det är försent att fixa visum.

Jag har bott i Kanada...Det är veldigt svårt at få arbetstillstånd. Der finns hur många regler som helst. tror nu det är lettast at fixa genom nåt "fixa job" foretag. Jag fick job där för at min pappa var utstationeret av FN. Lagen är då at barn inte behöver "jobvisum" utan det får man per automatik. Men ställen som har bra skidåkning är tx: Banff, jasper, lake louise, whistler, big white. Lycka till

De delas ut 100 arbetstillstånd / år till svenska ungdomar. Ansökningsperiod 12-16 Dec. Mer info: ams.se/… Nån som vet om man måste ha erbjudande om arbete, prioriteras de som har det?

Fler här som sökt? Någon som vet ungefär hur många man konkurrerar med?

Jag kom igenom lottningen, sa nu ar det granskningen av sjalva ambassaden kvar innan man far visumet. Jag tror 200 sokte och 100 lottades ut, sa sa farligt var det ju inte. Hur gick det for dig Johan? Vill forresten bara saga att for er som vill sasonga i Canada sa borde ni aka dit pa turistvisum och hitta svartjobb. Vi som vill bo dar pa riktigt i ett ar blir namnligen utan visum om ni soker och bara jobbar tre manader och sen aker hem igen. Not fair.

Lugna ner dig for fan. Det ar inte mord jag ber folk att bega. Sa du har ingen som helst forstaelse for att 100 personer som inte kom igenom lottningen kanske skulle ha gjort det om inte det var for alla som vill aka dit och sasonga?

Då var ansökan godkänd! Kom med tack vare de extra 50 platserna som tillfördes. Nån mer som planerar dra till hösten? Adrenaline? Hör gärna av er i så fall!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444