Favoritpersoner i forumet!

Nu när man sitter här någolunda anonym bakom sin datorskärm, så kan man ju säga nästan vad som helst till andra personer.. När man läser i de olika trådarna bildar man ganska snabbt en uppfattning om hur olika personer är och vilka man tror sig tycka om bäst.. Vilka är dina favoriter och har du kanske sådana som du t om stör dig på? Berätta nu vad ni EGENTLIGEN tycker...

Jag vill ge en guldstjärna i kanten till våra änglar som hjälper till på sidan. Ulrika (backpacking.se/…) och Jon (backpacking.se/…). Och ett stort tack till alla andra på sidan som bidrar på ett eller annat vis :) TACK!! /MJ

Jag lagger iaf en rost pa Anders och Ulrika, om man ska traditionellt PK och lagga en pa vardera kon. :)

Gillar Jon för att han skriver så jätte, jättebra och har så mycket vettigt att säga. Anders för att han är en gammal vis man, som också vet vad han pratar om. Ulrika för att hon verkar vara en trevlig människa som man skulle vilja lära känna. Sören för att han är så cooool och inte verkar dra sig för att säga vad han tycker! Mosse för att han verkar så chill och skön. Jacob för att han har starka åsiket och skiter i vad alla andra tycker om dem. Granq för att han verkar vara så himla snäll och go person. Tasaray verkar vara hjälpsam och informativ. Christer för han försöker göra rätt för sig och verkar himla söt.. oops... Inte för att jag har varit aktiv här så länge, men detta är vad jag har för bild av folk. Sen finns det ju folk som man inte tycker är lika roliga också...

Självklart blir det jag själv ;) Tycker att grabbarna bakom gör ett bra jobb utan att rycka in för mycket som moderatorer och lyssnar på medlemmarna. Sen tycker jag att alla som skriver inlägg som hjälper även om vissa ämnen dyker upp titt som tätt är personer som ska ha en eloge. Daniel

Hahaha...försöker göra rätt för mig...säg det till min mamma oxå ;)

Glömde nämna Anders för att han skänker debatterna ett bredare perspektiv och hjälper till med mer än bara bananpannkakesakerna. (skrev det med risk för att bli påhoppad men tar den smällen =) Lars som är en bra hjälpande hand i bla visumdjungeln. Sen finns ju alla glada debattörer och i den glada skaran ingår bla: Marion, Ulrika, Måns, Jakob, Jon, och en hel massa jag inte orkar kolla upp. Vilka jag stör mig på...hmmm...vet inte. Men alla negativa människor kanske. Så om du är en sån ta åt dig och bättra dig!! Så alla glada människor där ute i det fina universum vi lever o frodas i hjälp till att göra det här till en ännu bättre sida. Nu lät som jag försökte göra rätt för mig igen va...=)

Du kan låta så ibland ja.. Men det är väl jättebra eller? Glöm inte att berätta det för mamma också!

Måste nog säga mina två favoriter såfall när alla ändå håller på: tmp08, Christer. Sen finns det ju andra på bp.se som är sköna människor på chatten, fast inte är aktiva o forumet. Sen finns det ju många som gör att bp.se blir bra, folk som typ Ulrika. Va fint det är att bli omnämnd själv i en sån här tråd! Även fast jag känner på mig att jag oftast sätter naglar i ögonen på folk...

Min röst går till "Måns", eftersom han kan så mycket!

Tycker dom flesta här på BP är grymt sköna, även crewet som vakar över forumet och som lyckats hålla BP så intressant är grymt duktiga! Credz till er!

En annan grej som är ganska trevlig är när Johannes alltid skriver "mvh//Johannes" efter sina inlägg..

Bäst: Anders helt klart. Befriande med någon som inte väjer för konflikter och som vet hur man bygger en hållbar argumentation. Sämst: Alla som skriver "sluta generalisera" eller "men folk är olika". I och för sig inte lika vanligt nu som förut. Stort minus även för de som lurar i folk new age-flum och annat trams som gör folk dumma i huvudet.

Jag tycker att Ulrika är toppen. Vettig och verkar vara snäll. Anders tillför mycket även om man inte alltid håller med honom. Kul med någon liiite äldre i diskussionerna också. Sen gillar jag Captain Thailand för att han uppdaterar vädret inför min kommande semester :) Finns massa sköna snubbar och tjejer här som ska ha cred, men ibland är det för mycket gnäll och alla troll kan ju så klart ra åt *hvete* Hmm....får man säga Sören fast man är hans sambo? Han är ju i alla fall en bland de aktivare här.

En liten fråga till Joop: Hur kan du säga att det som är sämst är när någon skriver att folk är olika. Folk ÄR olika, tror det är det som allt för många måste lära sig. Tycker det är det som är bäst med människorna att vi just är olika!! Jag kommer o fortsätta skriva det iaf =) En person till jag kom på är ju givetvis Tmpan =)

Jag får nog säga Ulrika jag med, undrar egentligen hur många timmar du spenderar här ;) Gillar även alla lite "spretiga" typer som inte bara håller med om vad alla andra säger utan istället rör om lite i grytan.

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444