Nils och Martin i Asien! Kolla =)

youtube.com/… Så jävla bra dem är =) Vill bara iväg nu!

Fler blekfisar än på Skarasommarland och mer alkohol än på en finlandsfärga...

Jo, kul men inte riktigt vad resa i Asien innebär för mig. Jag föredrar lite mer kultur. Vattenruschbanor, linbanor och fest finns ju i sin egen närmiljö här hemma.

Usch så tragiskt och osmakligt lättroade ungdomar!

Det är väl inte tragiskt? Så det ska vara ju =)

visst säkert skitkul där, tvivlar jag inte en sekund på, men stackars Laos! enda anledningen folk åker dit är det där.. dålig marknadsföring eller total okunskap från resenärer?

Alexander; jag tyckte det såg askul ut - och Laos ligget högt på min lista av ställen jag vill resa till inom en snar framtid!

Mats, håller med dig att Laos har dålig marknadsföring... Men som man säger, All publicitet är bra publicitet? Folk lär ju hitta på andra saker när dem väl är i Laos... Så länge det lockar folk är det ju bra! Många oerfarna tror ju Thailand är det största paradiset i Sydostasien. Själv innehaver jag inte nån större kunskap om Sydostasien. Men lika väl är det största nöjet att utforska!

Haha goo Klara, kul att det är någon som är positiv till videon iaf :p Och självklart finns det mycket annat att uppleva! Men videon får mig ändå på gott humör! =)

Martin har en jäkligt skön blogg om inte annat, kolla in den! cmj.blogg.se

Det håller jag med om Jonny! =) Detsamma gäller även med hans resekompis: nilsjohansson.blogg.se

ja jo, tragik var väl den största känslan jag hade också när jag såg videon. håller med dig yvert.

Är bloggarna lika "intressanta" som videon? Förstår att kidsen har det skoj, men hur kul är det att glo på? Balla typer i solbrillor finns det nog av i Sverige, kan de inte visa något från det Laos som inte är Skara-sommarland? Det Laos jag inte vet något om eftersom att svenska backpackers (Som är för "äventyrliga" för Thailand) kommer hem och berättar om att åka bildäck och gunga...

"eftersom att svenska backpackers (Som är för "äventyrliga" för Thailand) kommer hem och berättar om att åka bildäck och gunga" dagens bästa :)

Tack! Såna här förbannade diskussioner får mig att vilja lämna forumet. Men om jag inte hänger här så har jag inget att bli sur, arg och bitter på. Och att knyta näven i fickan är aldrig bra ;)

aa verkligen dagens bästa... Jag har hört fler som man träffat utmed vägen när man rest som liksom haft som argument att åka till Laos för att åka bildäck, linbanor osv. O det här jävla full moon party, va e de för skit? Vi har både fullmåne och fest här hemma i Sverige också, varför sticka runt halva jordkloten för att uppleva samma sak? Det roligaste med videon är att de känner sig som riktiga backpackers som är ute och utforskar världen och upplever naturen och som dessutom känner ännu starkare när de fått i sig ett gäng lokalöl tillsammans med några östermalm-brudar.

Mer om Asien

Upplevelser

Inför resan

Äventyrsresor

Rundresa i Indien
Upplev det ståtliga templet Taj Mahal och segla längs Ganges till tempelstaden Varanasi. Därefter ta flyget söderut för att leta tigrar i det vilda och njuta av exotiska kryddor. Området Kerala i söder är en riktig pärla.
$2899
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749

Övrigt inom resor