SSP Gardermoen, lön?

Hej! Jag tänkte söka jobb hos SSP på Gardermoen i Norge. Har sökt men inte hittat men hur mycket ligger lönen på hos SSP på Gardermoen? Jag har hört många som inte gillat det företaget men det verkar ändå vara det företaget som det är lättast att få jobb på samt att dem har hyffsat många tjänster lediga till skillnad från Sodexo som inte har några lediga alls på Gardermoen(vad jag kan hitta i alla fall). Vad finns det fler för företag som rekryterar nu som man kan söka hos? Hur får man tag på på boende nära Gardermoen? Är det Jessheim som gäller?

Hej! Tror att det, precis som alla andra jobb, varierar beroende på arbetsuppgift, ålder, erfarenhet etc. Jag har bara jobbat för SSP i lite mer än en månad, och än så länge har jag inget att klaga på. Det enda jag har att "klaga" på med Gardermoen (har dock inget med SSP att göra) så är det att det minst tar 6 veckor innan man får sitt OSL ID-kort, vilket är ganska drygt. Man behöver alltså besökskort + följare var man än ska. Eller helt enkelt att man inte börjar jobba förrän man fått sitt ID-kort. Vad är det för jobb du har tänkt söka hos SSP? Angående boende så beror det helt på vad man tycker är nära. Jessheim är det många som föredrar just för att det tar så pass kort tid från Gardermoen som det gör. Jag själv bor i Oslo (Majorstuen) och jag går hemifrån 75 minuter innan jag börjar jobba, och då tar det mig ca 10 minuter ner till t-banan, 5 minuter in till Oslo S, sen tar det ca 20 minuter med flytoget. Sen ska jag ner i garderob och byta om etc innan jag börjar, och är på plats ca 10 minuter innan jag börjar mitt pass. Jag tycker inte att det är en jobbig bit att pendla, men jag har å andra sidan alltid pendlat när jag ska någonstans. Att få tag på boende är jättelätt, bara gå in på finn.no - eiendom - bolig til leie. Fungerar som svenska blocket.se. Hoppas jag var lite till hjälp i alla fall :)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444