När lanseras nya sajten? (tävling)

Hej! Som ni kanske har sett på startsidan så har vi nyligen tagit över backpacking.se. Nu jobbar vi för fullt med att utveckla en ny sajt med nya funktioner, samtidigt som vi tar tillvara på all bra information som finns här. I den här tråden kan ni gissa när (skriv datum och klockslag) den nya sajten lanseras. Den som gissar bäst belönas med ära, berömmelse och sex SF biobiljetter :) /Team backpacking.se

24/12 - 2019 Baseras på tidigare tidsrymd vad gäller uppdateringar på sajten.

:) Vi kan lova att det blir innan året är slut och troligen långt innan det! EDIT: Andreas, eftersom du brände av din gissning redan innan du visste att det skulle bli under 2016 så skickar vi dig 2 biobiljetter som plåster på såren. Skicka över din postadress i ett PM!

Jag gissar 20/8-2016

30 juni kl 12:00. Tar ni emot önskemål på sajten någonstans? :)

Vi funderade på att skapa en sådan tråd, nu är det gjort! Se backpacking.se/Discussion/…

1 september gissar jag på :-) Vi ska gå och se X-Men idag klockan 18.00!!

Tävlingen är fortfarande på!

Med tanke på hur dött forumet är, mest reklam för falska pass och liknande, så måste jag tyvärr gissa, aldrig :(

Hej Jörgen! Skoj att du hittade tillbaka! Jag vet inte riktigt var på forumet du hittar denna reklam? (har kanske missat att rensa?) Om du läser informationen på om att vi är nya ägare som jobbar med sidan så kommer du att förstå att den spam som fanns innan vi tog över inte påverkar den nya lanseringen. Kanske mer tvärtom, att vi verkligen vill få upp en ny sida! Jag kan iaf berätta för dig och andra att "aldrig" inte är en vinnande gissning. Jag hoppas att du kommer tillbaka när den nya sidan är uppe för att ge den en chans, sidan kommer även att fungera bra via mobilen. Vi tar gärna emot feedback när den nya sajten är uppe.

Tävlingen är nu stängd! Just nu går det inte att bli medlem på sidan eftersom vi lägger upp den nya. Ser med andra ord bra ut för Anton ovan att vinna sex biobiljetter :) Om inget oväntat händer borde den nya sajten vara uppe till helgen.

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444