Önskemål på nya sajten

Backpacking.se har nya ägare sedan mitten av maj 2016. Vi arbetar just nu med att bygga en ny sajt. Tanken är att det ska finnas några nya funktioner samtidigt som vi bevarar materialet på nuvarande sidan (det ska gå lättare att hitta sakerna dock!) Som ett minimum kommer det ett nytt diskussionsforum och ett nytt system för att lägga upp resedagböcker. Om ni har några önskemål går det bra att skriva i den här tråden! Även om vi inte ordnar det direkt kommer det säkerligen finnas med i tankarna framöver.

Ni får ursäkta det svala intresset, men inte en kotte här som tror på någon sorts förbättring. Jag har varit medlem i några år nu och ännu har inga löften om förändringar infriats. För några år sen fanns det potential, där fanns en viss kärna med kunskap här - expertis från många olika håll i världen. Jag kikar förbi nån gång i månaden, men med tanke på att min senaste inloggning var för nästan två år sedan, så förstår ni kanske hur lite det finns att faktiskt engagera sig i. Nej tyvärr, det här forumet är förlorat. Motbevisa mig gärna, men lägg märke till att det tagit över en vecka innan ni fått ert första svar i den här tråden...och då innehåller det inte ens några önskemål. Edit; Jag har inga meddelande sen senast jag var inloggad, två minuter efter jag loggade in: "Postad 2016-05-27 01:10:36 Hello Dear, How are you doing today,i went through your profile and I am interested in you,my name is Kurdish ,I would like you to contact me so i we tell you why i contacted you,please email me in my inbox( kurdish.kate303@gmail.com )"

Hej Joe! Aktiviteten på sidan är låg jämfört med vad den en gång varit och det är inte så konstigt. Sajten är omodern och har en del buggar, den har missköts under en ganska lång tid när ingen har brytt sig om att uppdatera den. Även tidigare fullproppad av reklam. Det är klart att folk lämnar! Jag har själv varit medlem här många år och sett sidans förfall. Vi har dock INGET med någon tidigare ägare att göra. Vi är just nu 3 personer som jobbar för fullt med nya sidan. Vi lägger inte all denna tid för att sedan inte lansera den nya sajten. Den kommer att vara totalt ny och även helt mobilanpassad sida. Det är klart att det är synd att viss expertis har försvunnit från forumet, men det är inget vi kan göra något åt nu. Vi hade troligtvis inte tagit över sidan om allt varit bra och aktiviteten stor. Vi får se vad framtiden utvisar, förhoppningsvis får vi liv i forumet igen... om inte kommer det bli en välfylld sida med reseinformation för backpackers. Det var faktiskt ganska oväntat att du fick ett sådant meddelande, vi har inte ens haft några problem med spam sedan vi tog över sidan. Vad är användarnamnet?

Vet inte om ni hunnit före, men meddelandet är nu borta.

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444