Sagan om Ringen... inspelningsplats?

Vad är det man ser där? Är det nått å se? Ni som varit där.. berätta gärna! Mathias

All rekvesita ar ju borta sa det ar inte sa mycket mer att se an sjalva platsen i sig. Jag och Carina akte pa en tour i Wellington och det var helt ok, man kannde igen de flesta stallena, men som sagt.. man sag ju inga Hobbits eller Alvor :). /MJ

Det finns massor av inspelningsplatser runt om i Nya Zeeland. Vilken av dem är det du syftar på?

ingen aning.. såd nys på att Carina & Mattias hade varit på nån å att det verkade lite coolt... så tjaa.. jag vet faktiskt inte.. vad har du att rekommendera sara?

Det finns en bok du kan köpa som heter Lord of the rings location guidebook (eller nåt liknande). Där står iaf allt om alla inspelningsplatser och var dom ligger. Finns tom med koordinaterna (kanske inte till så stor hjälp utan gps). Om man har egen bil så tycker jag att det är det bästa sättet att kolla in ställena, om man inte vill lägga ut över 100NZD för några timmar på en guidad tur vill säga...Fast Hobbiton, som ligger utanför Matamata på Nordön, kan nog va rätt häftigt att lägga ut lite pengar på.

puttar upp denna.. ar i wellington om ett par dgr.. nan som kan tipsa om na mer platser man kanner igen fran filmerna.. ska finnas nagra berg nanstans.. nan som har koll..

Här är en länk till turer som har med sagan om ringen att göra: tourism.net.nz/tours/lord-of-the-rings-tours/ Om du vill se lite andra bilder ifrån NZ kan du titta på resbilder på: klarqvist.com (Klicka på Resor - NZ - Sydön tex) /Fredrik