Afrika

0
0

Hej! Jag funderar på att åka till Afrika i höst, tre veckor i november. Jag vill åka till fina platser och sola på vita stränder. Ha det lugnt och skönt men ändå se platser och träffa andra som reser runt. Jag kommer troligtvis åka själv så vill ha tips på platser att åka där det är billigt och säkert. Jag har tänkt bo på hostel.

Är hör någon som har bra tips på resrutt, platser, boende och andra tips som ensam tjej i Afrika!?

//Emma

-1
0

Hej!

Många länder i Afrika är ganska farliga att resa runt i som ensam tjej, så var försiktig! Det beror såklart även på var du kommer…

Jag rekommenderar dig att köpa en färdig resa i grupp, där ni har 10-14 personer och guide. Säkrare och roligare. Det är ofta ganska unga och äventyrliga resenärer på dessa turer.

Äventyrsresor

0
0

Jag rekomenderar att du besöker Zanzibar! Relativt säkert och mycket vackert. Trevlig befolkning och varmt klimat! Kom hem därifrån nyligen och var nöjd med resan ?

Ett annat alternativ som är hyffsat tryggt att åka till med något billigare priser är Gambia!

 

Trevlig resa!!

0
0

Hallå! Jag tycker det låter som en riktigt grym upplevelse. Modigt att åka själv. Cred till dig. Zanzibar är en underbar ö. Jag var ganska precis där. Men också Kilimanjaro vill jag rekomendera. Vi var 3 killar som gjorde det nu för ett par veckor sedan och på vägen upp så träffade vi en ensam tjej från Danmark och en tjej från Kanada. Båda de hade inte haft några problem med att resa själva över huvudtaget.

Jag har kontakter till ett fantastiskt företag som kan hjälpa dig ifall du är intresserad

  • Helena
    Tips gärna om företaget, jag letar arrangörer.
Visar 3 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.