Allmänna tips till nybliven resande samt researtiklar och köptips

0
0

Tjenare gänget!

Jag har nu beslutat mig för att äntligen åka på en resa efter en tids jobbande efter studenten. Har alltid varit intresserad av Bali, Sri Lanka och länder med lite mer tropiskt klimat (skulle vara en skön känsla för en vegan som mig att bara gå ut i naturen och hämta en mango till skillnad från tillvaron i Sverige^,^).

Har länge letat efter en resekamrat som vill följa med men det verkar nu som att jag kommer åka ensam. Jag planerar att vara borta i någon månad till att börja med och sedan förlänga tiden vid tycke. Min fråga: vad rekommenderar ni gällande boende och att överleva när man väl är på plats? Förstår att boende självklart är billigare att fixa på plats och även de flesta andra artiklarna(?), även fast den svenska kronan är rekordlåg. Finns det vissa städer som lämpar sig bättre för ensamresande för att hitta andra likasinnade? Finns det några facebooksidor eller annat som jag borde kika närmare på?

Ber om ursäkt om det finns 1000 likadana trådar som denna hittills sett ut, men stå ut lite till snälla xD. Jag hittade dessvärre inget vidare om researtiklar då jag utforskade lite på internet då jag tyckte att det mesta var överpris för en student som mig hehe. Jag hittade däremot en hemsida där jag kontaktade ägaren som visade sig vara svensk. Det fanns en del småsaker som såg intressanta och prisvärda ut, det kommer ändå att brukas ganska hårt utomlands antar jag så man vill väl inte ha med sina finaste saker kanske. Tänkte att man köper på sig lite saker som håller resan genom om man har tur.

Hemsidans namn var: https://discountbeaver.com/ är det någon ni stött på innan? Det ska tydligen vara rea under april på 15% med kupongen SPRING15. Uppskattar feedback från tidigare köpare eller erfarenheter 🙂

Visar 0 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.