Asien Feb-mars 2018

0
0

Hallå därute! Jag är en 20årig tjej som planerar att backpacka i asien i början på 2018 planerar att åka i slutet av februari och vara borta 6månader+ har inte bestämt resrutt eller länder ännu men är sugen på Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Malasiya, Indonesien, Philipines, Indien. Planen är att resa själv men om någon planerar något liknande eller har några bra tips hör gärna av er så kanske man kan sällskapa en bit på vägen? Tänkte åka ta PADI i Thailand tips på något bra ställe?

Ha de gott! 🙂

0
0

Hej Felicia!

Jag har själv planer på att åka till asien i februari nästa år! Jag är precis i början av planeringen så jag har inga  direkta planer på länder, jag vet bara att jag vill till Indonesien och Thailand. Min plan är på 3 månader men jag hade gärna startat min resa med någon eller mött upp. Tycker du att det verkar intressant så får du gärna höra av dig!!

0
0

Jag skulle föreslå en snabb sväng till Shanghai efter några månader. Vänta dock till efter kinesiskt nyår som inträffar i slutet av Januari, början av Februari. Om du väljer småbyar utanför Shanghai kommer du undan billigt för övernattningar, mat och resor. Prova höghastighetståg som gör 340 km/timma, se den enorma Buddha statyn i Wuxi , se 3 kingdoms city , gå på någon utav alla de fantastiska marknaderna du kan hitta här, se några av alla de muséer med gammal kinesisk kultur du hittar överallt. Här finns hur mycket som helst att upptäcka. Jag vill dock föreslå du gör dig bekant med någon här nere innan du åker. Tro mig, det finns mycket att vinna på en kinesisk bekant när du är runt här nere.

Jag hann själv med en resa hit i November förra året. Se mer på wuxi.se/

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.