Australien

0
0

Tjena!

Tänkte jag skulle ut backpacka i Australien i Höst/Vintern. Då jag inte har några vänner som kan följa med p.g.a barn, jobb, redan gjort sin resa eller helt enkelt inte vill.
Så jag letar efter någon eller några att resa med. Tanken är att köpa en bil och bila längs med Australiens östkust. Tänkte vara borta en längre tid så man hinner se och göra allt man vill. Har inte planerat något direkt än men är öppen för förslag och är en glad, trevlig och spontan person av mig.

Mvh Gustav.

0
0

Hej,

Jag hade också tänkt ta mig till Australien i höst eller vinter. Vet dock inte exakt när, allt beror på hur fort jag hinner spara 🙂
Jag tänker dock ev jobba där men är ju alltid kul att starta en resa ihop.

Har heller inga direkta planer egentligen, men målet är i alla fall Australien så fort jag har råd.

Bara att skriva om du vill 🙂

Sofia

0
0

Hej! Jag har också funderingar på att resa till Australien i höst/vinter, även en sväng till Nya Zeeland kanske. Har själv inte heller vänner som är så sugna på att resa iväg då de flesta pluggar eller har partners. Men är du intresserad av en reskompis så hör gärna av dig!

 

Ha de bäst! 🙂

0
0

jag kommer åka till australien början på januari 2018.åker till thailand först 1 månad i december sedan vidare till australien.vilken del av australien har ni funderat på?

0
0

Hej!

Jag sitter faktiskt i precis samma sits och har funderat på Australien länge, men har helt enkelt inte tagit tag i det då det inte heller intresserar mina vänner. Och det känns lite läskigt att åka själv. Hur gammal är du, hur länge tänkte du stanna? 🙂 Blev precis medlem på denna sidan, så är inte riktigt kunnig på hur detta fungerar haha

 

Allt gott!

Visar 4 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.