backpack Asien 2016/2017

0
0

Hej!

Har tänkt ge mej iväg och resa i November i år, men har ingen som kan följa med så provar här 🙂 Jag älskar att resa och se saker på mina resor, detta är alltså ingen festresa då jag hellre prioriterar att se så mycket som möjligt. Tycker också om att fotografera på mina resor 🙂 Vill vara borta i Asien i ett par månader. Hör gärna av er!

0
0

Hejsan! Hade denna rutt bokad i september men min resekompis ballade ur och jag fick dessvärre avboka… Jag vill mer än gärna göra denna resa men någon som inte bara vill festa utan ge sig ut och se sig omkring. Vill så gärna besöka Laos men sedan skulle jag kunna följa med vart än strömmen går 🙂 skulle kunna tänka mig att vara borta minst 2 månader gärna 3! 🙂

0
0

Puttar upp 🙂

0
0

Tjena!

Jag och tjejen ska ut på långresa nu i November och vara borta ca 6 månader.
Största delen kommer vi spendera i asien men kommer även åka en sväng till karibien som det ser ut nu :).

Vi är också inga festmänniskor även fast en öl kan vara gott :), utan vill uppleva så mkt som möjligt av länderna, dyka, osv.

Hör gärna av dig om det låter intressant, alltid kul o träffa andra backpackers – the more the merrier! 🙂

0
0

Jag tänkte hänga i Asien i höst åker i mitten av oktober till Bali, åker själv så vill gärna möta upp lite folk. Efter någon månad i Asien väntar australien eller nz och har jag råd avslutar jag mer än gärna med Karibien.

0
0

Hej!

Jag har också siktat in mig på att backpacka runt lite i Sydostasien från november till typ januari. Har ännu inte bestämt exakt vilka länder jag vill åka till, men åker för att se så mycket som möjligt medan jag är där. Håller på att göra en lista med saker jag vill se, och sedan tänker jag nog bara boka en resa ner till valfri plats och se lite vart resan leder mig och försöka bocka av så många saker som möjligt av det jag vill se. Jag är väldigt öppen för förslag på resa och vill jättegärna ha någon att åka ner med i alla fall! 🙂

0
0

Hejsan!

Har också planer på att backpacka i Asien, tanken är att åka i oktober/november och vara borta i ca 2-3 månader.
Har varit iväg på en backpacking i Asien för några år sen och då besöktes Indien och Thailand.

Tanken är att börja i Hanoi och ta sig vidare med tåg/flyg/buss ner till Indonesien via Kambodja,Thailand och Malaysia, mycket mer än de är inte planerat utan tar det lite som det kommer.

Hör av dig till ebbacd@gmail.com om det låter intressant!

0
0

Hejsan, jag söker resesällskap till en backpacking resa till Asien.

Länder jag hade tänkt besöka är:

Laos, Thailand, Kambodja, Malaysia och Indonesien =ca 17 dagar. sen Vietnam ca 13 dagar, Kina 1 vecka, Japan 1 vecka och Indien 1 vecka, detta är förslag på 7/8 veckor men är öppen för förslag, spontana förändringar dit vinden blåser osv.

En avvägningen mellan att se så mycket som möjligt men också kunna njuta på varje ställe och kunna stanna nån mer dag om lusten faller på. Sen att hinna med lite sedvärdheter eller utfoskning av landskapet, åker gärna till nationalparker osv helldre än storstäder och upptäcker mer udda delar av landet än de stora turist fällorna. Vill inte lägga för mycket pengar och bor gärna billigt.

Jag är 29årig tjej som söker alla från 18-40år som känner sig resesugna.

mail: (ferrari9876@hotmail.com) ta bort parantesen

mvh Jennifer

0
0

Hej! Söker någon som är sugen att åka till Asien och backpacka tillsammans med mig.
Hade tänkt att åka i november och vara väg ungefär 3 månader👍
Skulle vara en trygghet att kunna starta resan med någon och sen kanske åka på olika håll om man vill de.
Hör gärna av er om ni är sugna 😀

0
0

Har själv gjort en ny tråd här där jag letar någon som kanske är sugen på följa med. Har varit i thailand 3 gånger tidigare och jag är ingen festmänniska utan vill uppleva så mycket som möjligt medan jag är borta. Så där ligger vi på samma nivå. Om du är intresserad så skicka ett meddelande. /Rickard

0
0

Hejsan,

Jag har också tänkt ta mig ut på transibiriska i oktober/november i år.
Har inte kollat upp så mycket men hade tänkt vara borta i ca 1 månad.
Vi kanske kan synka delar av resan iaf,

Hör gärna av er om det finns intresse 🙂

0
0

Även öppen för andra resförslag, så länge man får se och göra mycket! 🙂

Visar 11 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.