Backpacka i Asien

0
0

Hej!

Jag är sugen på att lämna kalla Sverige för att backpacka i Asien. Tanken är att börja i Thailand för att sedan bege sig och utforska lite andra länder, vilka vet jag inte än. Jag har tidigare besökt Bali och Kambodja men vill utforska mer. Finns det någon annan där ute som funderar på samma sak och kanske vill göra sällskap? Eller har några tips på länder/ställen som jag inte får missa?

Tack på förhand 🙂

0
0

Tja!

Har du någon aning om när du tänkt åka?
Jag reser ensam, men kommer möta upp en del personer som jag träffade i våras/somras som befinner sig i Thailand/Filippinerna.

Har en enkelbiljett till Thailand bokad till den 25e. Stannar i Thailand i ca 1 månad då jag reser dit utan något turistvisum. Därefter är inget hugget i sten. Jag vill till Vietnam någongång under resan och sen hoppa mellan olika öar i Filippinerna. Men när har jag ingen aning och vilka ö:ar det skulle röra sig om vet jag inte heller.
Om det visar sig att jag är kvar i trakterna kring Thailand runt deras nyår i april så är det helt klart en sak jag vill uppleva.

Men i Thailand tänkte jag få några soldagar i de södra delarna innan jag beger mig upp mot Chiang Mai. Är bland annat sugen på att köra Mae hong son loop.

Om något av detta låter intressant får du gärna höra av dig. Kanske kan mötas upp någonstans om vägarna korsas! 🙂

 

/Max

0
0

Hej! Jag är 20 år gammal.

Jag söker resekompis som skulle vilja upptäcka Asien samt skapa nya kontakter. Har du någon att åka med?

/ Malin

0
0

Hejsan!

När är du intresserad av att åka? Hur gammal är du? Jag är sugen på att åka till hösten, Asien o likaså kanske Australien och nya Zeeland. Jag är en tjej på 27 år från Småland. Ganska lugn av mig men tycker om party och dans med ☺️

 

0
0

Har du redan åkt?☺️

Visar 4 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.