Backpacka i Sydostasien september/oktober!!

0
0

Hej! Jag är en 19-årig tjej som just tog studenten och känner att det är dags för att åka ut och resa 🙂 Problemet är att jag inte känner någon som har samma planer som jag, och därför letar jag efter en reskompis!

Jag vill få ut så mycket som möjligt av resan och vill därför gör allt från att uppleva och upptäcka massor, på samma gång som jag bara vill ta det lugnt och spendera dagar på stranden med sol och bad. Vill även träffa mycket nya människor och festa. Jag hade velat åka i september eller oktober och vara borta ungefär 3 månader. Länder jag hade velat besöka är Thailand, Vietnam, Kambodja, Malaysia, Indonesien och Filippinerna, men jag är väldigt flexibel och öppen när det kommer till länder och resrutt.

Om det är någon/några där ute som är i samma sits som jag och också letar efter en reskompis till Asien så får ni jättegärna höra av er så kan vi prata vidare på fb och planera resan tillsammans 🙂

  • Julia Andreasson
    Hej! jag har också precis tagit studenten och planerar att resa iväg nu till hösten. Vi har lite olika planer då mitt huvudmål är Australien, men är öppen och flexibel så hör gärna av dig om vi vill snacka på Facebook elr instagram :)
Visar 0 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.