Backpacka Karibien

0
0

Goddagens.

Jag planerar att glida runt och backpacka i Karibien till höst/vinter 2017. Tanken är att åka i Oktober och komma tillbaka runt Julafton. Kommer åka själv. Ska inom kort boka resa dit. Skulle  dock uppskatta tips från personer som har varit där -gärna backpackat- och är bekant med Karibien och allt som hör därtill.

Mina främsta otydligheter är visum och tillträde dit. Vad exakt behöver jag ordna hemma i Sverige för att inte hamna i strul med myndigheterna därborta?

Lite om mina ambitioner där:
Min tid där vill jag tillbringa med att läsa böcker, förhoppningsvis hitta ett flow och börja komponera och skriva en egen bok. För detta underlättar det med en avkopplad, lugn miljö. Har fått upp ögonen för surfing också. Vart skall jag åka för att lära mig surfa?

Vill även ha stadslivet till hands. Ty lite fest och damer skadar aldrig (finns det några awesome beachparties därborta?) Vilka öar drar ni er till minnes när jag nämner mina önskemål här ovan?

Vidare tänkte jag boka enkelresa dit, vilket flygbolag rekommenderas? Och till vilken ö bör jag flyga till först? Gärna något centralt.

Har ni andra råd och tips så mottar jag det gärna också!

Visar 0 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.