Backpacking i Usa

2
1

IMG_2265

Tjena alla!!! Har nu bokat en resa till Usa, först åker jag till Miami och sedan vidare till Phoenix. Hyr bil i Phoenix, åker upp till Grand canyon för att hika i 7 dagar ? någon som är sugen på att hänga med? Hör av er ??☺️ datum för resan är 11 maj till 2 Juni

1
0

Nice! Bra tid att resa runt i USA och Maj är nog den bästa månaden för att vandra i Grand Canyon. Har själv gjort några hikes till botten i Grand Canyon, har du planerat dessa 7 dagar något närmare?

Tänker mest på att vissa tältplatser är mycket populära och bör bokas mer eller mindre precis när de släpps. Några fler vandringstips.

Helt klart ett bra val att vandra där. Jag hade nog funderat på att dra ner på antalet dagar lite till 3-4 och även hunnit med några hikes i Zion. Även här är tältplatserna mycket populära men där finns även ”first come, first serve”

Hiking i Grand Canyon

  • alexander stålberg
    Nix, håller på att få in så mycket tips som möjligt ?? Tack så mycket!
0
1

Hej!

Det låter trevligt med ”Grand canyon för att hika i 7 dagar” Jag gillar naturen vid Lake Tahoe mycket fint där Bilder på lake tahoe Nu har jag bara bilat där men fastnade för naturen där.

 

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.