Bästa väskan?

0
0

Vår familj på två vuxna och två barn (2 & 5 år) ska åka på långresa till Sydostasien (Bali, Singapore, Vietnam, Thailand…) i ca 7 månader fr.o.m. September/oktober. Vi dividerar om vilken väska som passar bäst. Jag är inte helt bra på att bära (sjukt klen och svag rygg) så funderar på en ryggsäck med rullhjul på. Min man tycker ryggsäcksfunktionen verkar onödig, och att vi bara ska skaffa en trunk med hjul. Någon som har tips/erfarenhet?

Vi funderar också på att ta med oss vagn, trots att det verkar jobbigt att släpa på, så har vi sett flera familjer som tagit med och eftersom minstingen aldrig gillat bärsele så har vi flera ggr ångrat när vi ej rest med vagn. Tips?

Susanne

0
0

Min gissning är nog också att ni inte kommer använda ryggsäcksfunktionen alltför mycket men det beror såklart helt hur ni lägger upp resan. Om ni inte gör det är nog med hjul att föredra…det är rätt jobbigt att packa om en ryggsäck många gånger med.

Kanske köpa en billig vagn på plats när ni behöver en? (så billig så att ni inte känner att ni behöver ta med den hem)

0
0

Ett av de bästa redskap jag har haft är en ölkärra av bra kvalité, man kan med enkla spännband fästa nästan vad som helst på den, eller med rätt monterat underlag och litet ryggstöd, dra trötta barn i den.
Har för mig att tidigare ha sett någon bra modell på http://www.arbetskladerna.se/ men vet inte om det finns någon längre där

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.