Bed bugs på resan - vad gör jag nu?

0
1

Av olyckliga omständigheter råkade jag sova på ett riktigt ofrächt ställe där många tidigare på tripadvisor klagat på vägglöss. Brukar alltid vara noga med att kolla recensioner innan då jag vill hålla någorlunda ok standard vad gäller hygien när jag ska bo någonstans, men just denna natt var jag trött och stressad och så gick det som det gick och jag sov på detta hemska ställe en natt. Dagen efter märkte jag inga bett och flyttade till ett annat riktigt fint hotell som jag är på nu tre dagar senare. Har några bett på benen som jag dock tror kommer från myggor då jag slarvat med myggmedel och de sitter inte i rad/koncentrerat som jag läst att bed bugs-bett ska göra och kliar inte så mycket heller. Trodde att kusten var klar, ända tills nyss när jag låg i den nya hotellet och ett vidrigt kryp dyker upp. Tyvärr misstänkt lik en bed bug. Klockan är sju på kvällen och jag har lampan tänd. Har jag fört med mig bed bugsen hit ändå? Vad ska jag göra? Om jag har det, måste jag slänga min ryggsäck och alla mina saker? För hur ska jag kunna värma upp eller frysa in mina saker på resande fot? Alltså jag orkar inte med mitt liv. Något som kan komma med tips?

0
0

Jadu, svårt.

I Indien lär de ha koll på sina Vägglöss (Bed Bugs) genom att de lägger ut sängkläderna varje dag i solen.

De är förjäkliga, dessa små skinnbaggar…  de är nattaktiva och hittar oss genom att de känner vår utandningsluft. De kan ligga och vänta upp till ett år på att lite mat ska komma på besök.

 

Det du inte får glömma är att när Du kommer hem så får du låta allt du har bada bastu.. eller ligga i frysen typ en vecka…

0
0

Ja svårt läge. Jag hade nog börjat med att tvätta alla mina kläder i så hög temperatur som de tål (helst 60 grader). Det viktigaste för dig känns ju i och för sig att du är otroligt noga när du kommer hem så att du inte får in dem till ditt boende, då är det inte kul!

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.