Hur lätt är det att resa efter utbildningen är klar?

0
0

Efter jag tog studenten, har jag alltid haft en resa inbokat att se fram emot. Det har jag visserligen nu också, tågluff sommaren 2016.

Men har i sommar läst 1 år nere i Lund på en bra utbildning, klarat alla kurser och det känns bra. Dock är det något i min som skriker, att jag måste ut på en långresa 3-6 månader nästa vinter, för att jag aldrig kommer bli av ifall efter jag pluggat klart. Sen var denna vinter så fruktansvärt kall och mörk. Har de andra vintrarna spenderat dessa i varma Australien, eller backpackat i Asien.

När jag har läst klart, måste jag hyfsat snabbt få ett relevant jobb, sedan jobba där ett tag för att få kontakter i min nya branch, sen har man fastnat i det ekorrhjulet och kan endast ta små semestrar?

Någon som har lite input hur jag ska resonera? Det är fullt möjligt att ta ett studieuppehåll på ett år ifall jag vill. Dock börjar man i en ny klass, och får starta om det sociala i en stad jag bara spenderat 1 år i.

Ser fram emot er respons!

0
0

Jag tycker absolut att du ska ut och resa. Om du väntar är det lätt att man fastnar i ekorrhjulet som du säger och då är det stor risk att du känner att du är för ”gammal” för att resa. Så ut med dig, både jobb och skola finns kvar när du kommer tillbaka 🙂

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.