Kan man lita på Kilroy?

0
0

Jag var ute i mycket god tid för att boka en långresa, gick till Kilroy och de övertygade mig om att det var för tidigt att boka – de lägre flygpriserna skulle komma senare. Var där igen ett par månader senare – samma besked. När tiden väl var inne så fans det inga lägre priser…… Och priserna på alternativa vägar var så klart redan sålda, så det återstod bara dyra resor. Resan blev otroligt mycket dyrare än planerat…..

Kilroy ser dock att de inte gjort något fel utan hävdar att de aldrig kan garantera några priser.

Slutsatsen: Kilroy (för detta var inte en enskild individs agerande utan Kilroys) har inte koll på flygpriser (men ger dock gärna rekommendationer), och tar sedan inget som helst ansvar för utkomsten.

Vill du har hjälp med flygbokningar – gör det någon annan stans än hos Kilroy!

0
0

Hej!

I mina öron låter det som en märklig rekommendation. Om man har möjlighet är det i princip alltid bäst att boka så tidigt som möjligt. Visst kan det säkert ibland komma billigare priser senare men det går ju inte att veta…

0
0

Hej!

Tråkigt att höra att du är besviken. Vi är experter på flyg men kan tyvärr inte styra flygbolagens restriktioner och hur/när de släpper sina platser på flygen. Vi kan boka platser ca 11 månader i förväg. När biljetterna släpps så är det inte alltid de lägsta priserna finns (t.ex runt högtider). De kan då vara blockade av flygbolaget för att de ändå säljer slut.

Vänligen
KILROY

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.