Läsa backpackerroman.

0
0

Trots människors intresse av att resa är backpacking ett udda tema (The Beach av Alex Garland, Backpacker av Emily Barr och Kallare än Kargil av Carina Rydberg och hysteriskt roliga En tripp till Indien av William Sutcliffe är de enda jag själv känner till).

Jag har skrivit romanen Hippiespåret, den handlar om en backpacker som reser från Europa till Indien över land längs The Hippietrail. Jag undrar nu om det finns någon som är på väg ut på en rejäl backpackertripp till Indien och som vill läsa/recensera boken (det är ok med andra länder också så klart). Gärna avfärd inom den närmsta månaden. Hippiespåret är en roadtrip med massor av backpacking. Det är inte bara bananapancake och paradisstränder. Det finns även ett thrillermoment (det finns en The backpacker Killer med i boken, smaka på den…). Mer info finns på hemsidan hippiesparet punkt se.

Boken är ett privat projekt och utgiven på eget förlag, den bygger på ett eget 8 månaders backpackeräventyr för länge sedan, sammanvävt med det faktumet att det faktiskt funnits ett par backpacker killers i verkliga livet. Jag skulle nu vilja ha input från en modern backpacker! Så finns det någon där ute som är på väg ut på en resa och vill provläsa?

Mvh/Fredrik Sandberg

0
0

För att förtydliga. Jag skickar boken gratis som e-bok eller pocket. Det jag önskar är att få en recension av en backpacker:)

Mvh

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.