letar resekompis

0
0

Hej! Jag är 20 år gammal, jag letar en resekompis som vill upptäcka världen. Jag vill upptäcka Thailand, Filippinerna och Bali bland annat. Jag vill gå på full moon party, bestiga berg, träffa apor, bada i kristallklart vatten och träffa vänner från hela världen men alla förslag är självklart tillåtna. Finns det någon här ute som är sugen att åka ut och resa med mig? om ungefär 1 år som heller inte har någon resekompis? Hör då av dig till mig! Berätta om dig själv, vad du har för budget och hur du vill göra din livs bästa resa. Alla förslag är välkomna både som tjej och kille.

/ Malin

  • Tobias Ingvarsson
    Letar också efter någon att upptäcka Asien med. :) Jag har tagit studieuppehåll och verkar åka runt Augusti som det ser ut just nu, men inget är bestämt. Om du är nyfiken så hör av dig antingen här eller via Facebook (har en rosa One piece på profilbilden).
0
0

Tjena. Du är inte sugen på Centralamerika? Tänkte göra en resa på 3-4 månader där jag åker från Mexiko i norr ner till Peru i Sydamerika. Pluggar till januari om ett år och tänkte dra efter det 🙂

0
0

Lycka till på resan !
Tyvärr så är det försent för mej, har redan gjort det i några omgångar

Men du skall få ett tips om du inte hittar någon
Hostils / Dorms  Där finner du alltid folk som skall åka iväg, och eller kommer från
Lyssna på dom.

0
0
  •  Låter awesome. Jag är lätt på att hänga med på äventyr. Passar sjukt bra om ca 1 år också. Ska nämligen på bröllop i brasilien i början på mars 2018.
  • Men du kanske vill mer åt asien hållet o resa runt?
  • Hur länge har du tänkt vara borta?  Min budget ligger på ca 160-200 k tänkte jag.  Är en tur till syd afrika o volontär arbeta nån månad eller två möjligt i resplanerna?
0
0

Hej!

Jag är 19år och hade också tänkt åka till Asien i några månader om ett år och även kombinera det med volontär arbete i någon månad. Jag kommer ha varit i Australien då i nästan ett halvår så kommer inte ha någon jätte stor budget men borde ha ca 40k att klara mig på. Har också funderat på Thailand, Bali och Filippinerna, men även Vietnam och Indien är länder som lockar. Hur länge hade du tänkt vara iväg?

Visar 4 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.