MOBILSURF I USA

2
0

Hej!

Om lite mer än tre veckor reser jag och min pappa till New York i 8 dagar. Inte direkt en backpacking-resa, men jag tänkte att de personer som har bäst koll sitter förmodligen på detta forum!

Det jag undrar över är hur man ska göra med mobilsurf i USA? Jag fattar att det blir skitdyrt att använda sitt normala telia-abonnemang med 4G surf in The Big Apple, så jag tänkte höra mig för med lite alternativ?

Jag är inte i behov av att vara inloggad konstant, men det skulle vara skönt att kunna använda Google Maps eller bara kunna plocka upp telefonen och kolla typ facebook eller instagram eller vad som helst…

Så.. Vad har jag för alternativ? Har en Samsung Galaxy S5 (om det är till någon hjälp)! Telias hemsida säger mig ingenting, tycker bara att jag går runt i en loop av olika kortfattade texter om ”Surf Abroad” men ingenting mer än så…

Vill som sagt ha något billigt och enkelt alternativ. Finns det typ ett billigt kontantkort av något slag att köpa här eller i USA?

Mvh, Viktoria

0
0

Hej Viktoria!

För det första så behöver du en telefon som är olåst. (ibland funkar låsta telefoner på utländska nät). Hör med din operatör om du är osäker.

Efter det så finns det ett par bra alternativ.

T-mobile ”Pay as you go” har jag använt flera gånger och det är utmärkt!

Kostnad:
Simkort 10$
$10 per vecka (1GB)
eller
$5 per dag (500mb)

http://prepaid-phones.t-mobile.com/pay-as-you-go

Trevlig resa!

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.