Någon som är intresserad att hänga på till central/sydamerika i 6 månader från feb -18?

0
0

Hej!

Som rubriken lyder så söker jag någon som vill hänga på till Central/Sydamerika under 6 månader under 2018. Tyvärr har min resekompis som skulle hänga med från början fått förhinder.

Kort om mig: Är en 26 årig dalmas som för närvarande är läkarstuderande och som nu känner jag att behöver en paus från plugget. Är väldigt resvan och har gjort 3 tidigare långresor som ffa varit i Asien och Nordamerika. Älskar dykning och har tidigare jobbat som dykinstruktör i Indonesien. I övrigt är jag väldigt intresserad av klättring, musik och trekking.

Hade tänkt åka i slutet av januari alternativt början av februari till augusti. Har inte tänkt boka något förutom enkelresa bort. Några aktiviteter/resmål som jag verkligen personligen inte vill missa är mer eller mindre bara klassiker som Machu pichu, Galapagos. I övrigt är det ganska öppet även om jag har en hel del annat som jag tänkt göra!

Känns detta som något du vore intresserad av så tveka inte på att höra av dig!

Vänliga hälsningar,

Oskar

0
0

Tjena Oskar!

Jag kommer att backpacka i Sydamerika fr.o.m februari och har redan bokat min biljett. Jag kommer dock att volontärarbeta i en månad i Rio och tar därefter mig runt och tänkte vara borta i sammanlagt 4 månader (åker hem i början av juni). Min första månad är fast men om du fortfarande är intresserad eller bara vill utbyta idéer och tankar så hör av dig!

Våra resrutter kommer nog vara annorlunda då jag enbart planerar på att resa i Sydamerika men man vet ju aldrig om våra vägar möts.

/ Kelly

0
0

har du facebook?=) skriver gärna där//jakob

0
0

jakob malmgren heter jag där:)

 

0
0

Hej! Jag har bokat enkelbiljett till Guatemala 11mars, tänkte resa genom länderna ner till Panama men är mest nyfiken på Guatemala och Costa Rica! Tänkte vara borta ca 2mån och det blir första gången jag åker ensam. Kommer vilja hikea en del, lära mig surfa och bara ha ett roligt äventyr! Är lite nervös haha så möts gärna upp 🙂

//Jenni

Visar 4 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.