Resesällskap Asien

0
0

Hej! Jag är en 20 årig tjej som har en bokad resa till bankok den 26e november. Min plan är att backpacka neråt i thailand och sedan vidare mot malaysia, indonesien, singapore, filipinerna, vietnam och kambodja.

Min resekompis ställde nyligen in resan så jag undrar om det finns någon tjej här som skulle vilja mötas upp i thailand runt den tiden och hänga med mig på min resa. Det är väldigt kort varsel då resan är om mindre än en månad. Men tyckte det var värt ett försök.

Jag som person är social och älskar att träffa nytt folk. Jag kommer bra överrens med de flesta. Så jag har förväntningar på att vi kommer få en bra resa tillsammans.

Om du vill åka med men har speciella önskemål på rutten eller andra förväntningar på din resa så är det inga problem för mig. Jag är öppen för allt.

Tveka inte att höra av dig om det låter intressant!

0
0

Hej Emma!

Är en tjej på 24 år. Är sugen på att dra iväg en sväng till Asien i november, planen är faktiskt att också att flyga till Bangkok just den 26/11. Har inte bokat flyg än.

Planen är att flyga ner till Thailand och ta mig ut till Koh Tao för lite dykning.

Hör gärna av dig om du antingen vill ha resesällskap ner eller mötas upp där borta!

Vet inte om jag är särskilt lätt att hitta på Facebook, men prova! Hanna Magnusson, bor i Örebro. Min profilbild är på mig när jag dyker. Annars skicka ett mail till Hanna__ma@hotmail.com

Må så gott!

  • Fredrik
    Jag kommer att åka ner till bkk den 3 december och åker också själv vi kanske kan mötas i bangkok
Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.