Resesällskap september-december

0
0

Hejhej!

I höst tar jag ett studieuppehåll från universitetet och tänker att jag vill resa igen. Jag är ledig från början av september till månadsskiftet november/december. Från början var tanken att åka någonstans ensam, men om det finns någon här som ska resa till något intressant ställe under denna tid hänger jag gärna på en eller ett par veckor! 🙂

Jag är väldigt flexibel med resmål och tid så länge det är inom den period jag skrev ovan. Är mest intresserad av resa i Syd-/Centralamerika, Afrika eller Asien. Syftet med mitt studieuppehåll är just att kunna resa lite och få andra intryck, så därför är jag väldigt öppen för förslag som låter kul.

Mer om mig: 22-årig tjej, student. Har backpackat en del förut. Tycker om hostellivet, att uppleva och se saker, men också att ligga på stranden och läsa böcker. Gillar fest men det är inte syftet med resan.

Hör av dig om du ska ut och resa själv, vill ha sällskap, eller planera något ihop!

0
0

hej!!

är sugen också på resa i höst! hade tänkt börja på universitetet men krm skjuta upp det till våren. har rest runt i Thailand tidigare år och skulle vara kul att göra ngt sånt igen.

0
0

Hej Lisen! Jag har planer på att resa i Asien under samma period som du (sept-mitten av dec). Jag har en grov plan men har inget bokat än så är öppen för andra förslag. Är intresserad av att resa tillsammans under hela eller delar av resan. Hör av dig om du är intresserad. 🙂

Mina tankar är:

September (ca 4 v) – Sri Lanka

Oktober (ca 1,5 v) – Burma

Oktober (ca 4v) – Malaysia

Mitten av november till mitten av December (ca 4v) – Phillipinerna

  • Rikard_e
    Hej, jag hade varit intresserad av typ samma resa! Ser planen fortfarande likadan ut? Hör av dig så kan vi prata lite :)
0
0

Hej! Hur går det i resplanerna?

Har själv tankar på Sydamerika/Afrika nu inom snar framtid, men ingenting bokat. 🙂

0
0

Hej 🙂

Jag är en tjej på 26-år som också har tankar om att resa från oktober-december. Vad heter du på Facebook? Hade varit kul att prata lite mer där.

Visar 4 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.