Roadtrip/tågluff i västra Europa, Portugal+Spanien+Frankrike

0
0

Hallåhallå! Tänkte se om det är någon som är sugen på en resa i Västeuropa i slutet av augusti/september! Portugal+Spanien+Frankrike, kanske tågluffa eller bila? Släng iväg ett meddelande till mig isåfall så kanske vi kan kika närmare på det?

0
0

Hej, jag hade tänkt tågluffa i Europa i mitten av september, har inte riktigt bestämt rutt än men funderar på Köpenhamn, Tyskland, Amsterdam, Bryssel, paris, Italien, kroatien, men är öppen för förslag, något som låter intressant?

Elin

  • almo
    • almo
    • 11 månader sedan
    Elin: Har hört att det är svårt att ta sig med tåg från Italien mot balkan. Men det är väldigt fint däromkring! Är det något speciellt som lockar till de olika resmålen?
  • Klara Palmqvist
    Hej Elin! Jag var för några år sedan iväg på en tågluff med exakt de destinationerna! Men man kanske kan hitta några ställen att åka till gemensamt. Har du kommit någon vart i planerna?
0
0

Hallå! Jag har också funderat på en resa genom Europa i augusti/september och några månader framåt. Hade varit sjukt kul med sällskap och nån att planera lite närmare med! Hör av dig om du känner för det, hade varit kul att veta mer hur du tänkt!! 🙂

0
0

Hej! Finns det några bra reserutter som ni vet om? jag har också tänkt att göra en långresa genom att antingen bila, åka buss eller åka tåg, tycker det verkar som man får se mer än om man flyger. Lite svårt att veta vilket ”håll” man ska bege sig mot, om det är ner mot t.ex Spanien eller mer österut, hmmm

0
0

Hej!

Hade tänkt åka v34-36 någon gång, och är sugen på Kroatien, Montenegro, Albanien. Men är öppne för förslag också!

Så är väl inte väst utan snarare öst jag är lite sugen på. Men är öppen för förslag! sällskap är alltid trevligt.

Något som låter intressant? Skriv !

 

Visar 4 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.