samåkning i husbil

0
0

Vem är vi

Vi är två härliga individer på 22 och 24, som älskar att resa och bo i trånga och smidiga utrymmen. Vi har en medelstor hund på lite mer en ett år som heter Joni. Vi bodde tidigare i en liten husbil av variant MB307, och har nu uppgraderat oss någorlunda större till en Hanomag. Vi är det perfekta valet för om du planerar resa vidare i de varmare länderna, eller om du önskar samåka en liten bit ner på vägen

Vi söker

vi söker efter någon som vill åka med oss ner, antingen för att hoppa av nånstans eller för att fullfölja ända ner till Portugal. Fördelaktigt är om du har C1-körkort då vår Hanomag husbil kräver detta.  Du får gärna vara en glad och lättsam filur som älskar att resa och som inte stressar fram till målet. Du kommer kunna få en egen förvaring i husbilen som rymmer en backpack på 40kilo, samt egen sovplats om du är ensam.

Vår resa

Vår resa startar i Skåne, Trelleborg och tar båten över till Tyskland, sen har vi 2 ställen som vi själva planerat in, som är Amsterdam och Slutmålet Boom Festival i Portugal. Vi har också många små trevliga platser på vägen ner som vi gärna stannar till på. Vi har bestämt i resrutten att vi kommer åka norra kusten i Frankrike, samt försöka undvika tullarna. Vi vill gärna hålla oss så nära våran planerade rutt, men om du önskar att åka med och har ett önskemål om en viss plats eller så, så är det helt okej, så länge vi inte undviker våran kurs alldeles för mycket. Vi delar på bränslet med antal passagerare, så är vi tre så delas den på oss tre. Det är planerat att det ska ta 2 månader ner.

Du som söker:

Mejla oss på Teamtikus@hotmail.com då vi kanske inte är lika bra på att svara på detta forum.

0
0

Hej, när åker ni? jag börjat min backpackerresa den 7 juni i europa.

//Petter

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.