Sri Lanka i nyår/januari

0
0

Hej!

Jag och min vän har bokat en resa till Sri Lanka (Colombo), anländer 30 dec och åker hem 15 jan. Vi har försökt läsa oss till vart vi ska ta vägen men det verkar vara ganska lite skrivet om Sri Lanka tyvärr.

Jag undrar om någon har tips på vart vi borde spendera nyårsfirandet och vad vi ska ta för resrutt under dessa 2 veckor. Vi vill främst ta det lugnt, äta god mat och uppleva den vackra naturen men är väldigt öppna för andra förslag.

Vi funderar på att boka alla boenden innan, i alla fall över nyår då det redan nu är mycket bokat. Några åsikter om detta? En idé vi haft är att fira nyår i Colombo för att ”landa” lite innan man drar vidare.

Andra tips om Sri Lanka är varmt välkommet!

Ha det gott!

/Linn

0
0

Jul/nyår är verkligen högsäsong på Sri Lanka. Många bra boende kommer säker att vara fullbokade. Å andra sidan tror att att man alltid hittar någonstans att bo, så förbokning är inget måste om man inte är så petig med boende och vill ta dagen som den kommer.

Fast om ni tex tänker bestiga Adams Peak kan det nog vara bra att förboka i byn där man startar, där det är begränsat med boenden.

Vacker natur hittar man ju framför allt i Hill Country. Vi tillbringade ganska mycket tid där, vandrade osv.

Jag har skrivit ganska mycket på min reseblogg om Sri Lanka, kika in där så hittar du massor av tips:
http://4000mil.se/index.php/category/asien/srilanka/

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.