Storlek på backpack?

0
0

Hej!

Jag ska resa i Thailand under 1 månad i sommar. Vilken storlek på ryggsäck rekommenderas? Tycker det är så svårt att veta och har aldrig rest med ryggsäck tidigare.

 

 

0
0

Hej,

Det är en svår fråga!
Jag själv kör på en 60-liters och tycker det är lagom.

Här kan du läsa mer om det:

Att köpa ryggsäck

Där finns flera bra tips, speciellt att de tär väldigt smidigt att ha öppningen på sidan.

0
0

Beror helt och hållet på vad du tänkt göra och hur mycket saker du ”behöver” ha med dig. Under min första backpacking resa 2007 så hade jag en 70+10 väska. Den kastades efter resan. Den var på tok för stor (enligt mig). Köpte en 45+5 väska som jag rest med under de senaste 10 åren. Den räknas även som en carry-on väska. Så man slipper betala för incheckat bagage.

Packa inte för mycket för en månad i Thailand. Allt finns att köpa där nere, _ALLT_, du kan tänkas behöva.

Men mycket är en smaksak. Svårt att säga vad som kommer att passa just dig.

/Max

0
0

Max 40 liter
Öppning i toppen och i sidan
Vadderad

0
0

Innan jag köpte min dator som kräver en väska för att smidigt få med mig med alla nystan av sladdar så hade jag aldrig någon väska med mig. Det är betydligt skönare att resa utan bagage. Men om man absolut måste släpa med sig gamla trasor från Sverige så rekommenderar jag en ryggsäck du kan ha som handbagage. Och inte lasta den för tungt så det blir jobbigt att släpa runt på den.  Du skriver du ska till Thailand, köper du kläder på marknader här så är det billigare att köpa nytt när du behöver och kasta det gamla än att tvätta det du har med dig.

Visar 4 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.