Tågluffa i Europa

0
0

Hej!

Jag är toksugen på att tågluffa runt i Europa nu i sommar, typ 1 månad i juli. Just nu har jag ingen direkt plan utan vill mest kolla om någon annan här har liknande tankar och vill hänga på en del eller hela resan.

Lite om mig själv så är jag 27 år gammal och arbetar som spansk och engelsklärare i Sollentuna. Är vegan och älskar att resa, träffa nya människor och upptäcka nya platser. Mina vänner brukar beskriva mig som avslappnad och chill och jag tror nog att de stämmer ganska så bra med mig 🙂

Ciao!

Johanna

 

0
0

Hej!

Jag har planer på att backpacka i sommar i 3 veckor i Juli/Augusti då jag har semester. Har tänkt jätte mycket på att tågluffa runt lite i Europa eller Asien. Vi kanske kan slå ihop något du och jag? 🙂

Jag som person är också väldigt chill och avslappnad, älskar att resa och tvinga mig själv ur my comfort zone. Är 20 år gammal och pluggar just nu Spanska på distans medan jag jobbar deltid som förskolelärare. Börjar plugga till sjuksköterska nästa höst varav jag vill ut och hinna resa innan dess!

 

0
0

Hej Johanna!

Jag har tyvärr inte möjlighet att tågluffa med dig, men kan tipsa om flera härliga destinationer att besöka under en tågluff i Europa. Bloggade om min fyra veckor långa tågluff, så hoppas att det kan ge dig tips och inspiration inför din resa! ? Bloggen heter http://www.onceuponatravel.blogg.se och du hittar allt i kategorin ”Tågluff genom Europa”.

Ha det superbra!

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.