Tips för användning av ryggsäck?

0
0

Jag reste nyligen runt i Danmark med min nya stora ryggsäck från Haglöfs (jag minns inte exakt namn och storlek på den), vilket var första gången jag hade enbart ryggsäck som bagage, och det gick mycket bra, men nu är jag ännu mer intresserad än tidigare av hur man egentligen använder alla spännen och remmar och snören som brukar finnas på en ryggsäck. Hur får man den bästa fördelningen av vikten? Hur ska den sitta på ryggen för att man inte ska skada sig i längden?

Någon kanske vet någon färdig text som ger svar på sådana frågor. Bruksanvisningar för ryggsäckar verkar inte finnas. Förvisso kan jag gå till affären och be dem förklara just deras ryggsäck.

En annan sak jag tänkte på var hur man bäst garanterar att ingenting faller ut under flygresan när man har checkat in ryggsäcken. Min modell har en sorts huva (med ett eget utrymme inuti) som sitter över ryggbrädan och översta delen av den förslutbara stora packdelen, men det är lätt att stoppa in handen och fiska upp nåt på endera sidan. Nu ramlade inget ut den här gången, men det verkar långt ifrån omöjligt.

Tack för alla svar!

0
0

Puff.

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.