Tips på billigare resmål i juni

0
0

Hej,

 

Jag och sambon är ute efter att resa i två veckor till en månad i sommar, vi skulle vilja börja resa någon gång i början av juni och vara hemma senast strax innan början av juli. Givetvis går det tänja lite på gränserna.

Vi är denna gången ute efter något billigare resmål, då förra resan gick till New York, New Orleans och Los Angeles så vill vi bryta av med något billigare ställe detta året.

Priset på flygbiljetten spelar ingen större roll sålänge den inte sticker iväg mot 15.000:-.

Jag är fullt medveten om att det inte är den bästa tiden på året att utforska de billigare delarna av världen men vi jobbar båda två, i alla fall fram till slutet av maj.

Vi vill samtidigt undvika Sydostasien i största möjliga mån då vi redan har spenderat ett par månader där, vi vill även undvika Europa eftersom detta blir den sista resan på ett tag då vi kommer att plugga till hösten.

Vi är ute efter en mix av äventyr och stränder.

Mina parametrar kan vara smått skeva och lite att gå på men kort så vill vi besöka något billigt land eller länder, utanför Europa som har bra väder och där man både kan sola och bada men samtidigt hitta på annat.

Jag har varit inne på Tanzania, kombinera safari med Zanzibar. Det verkar vara lite tvetydigt med vädret, vissa säger att det är prime time för både safari och Zanzibar medan andra tycker att det regnar mycket. Jag förstår ju att det regnar på nätterna men det är irrelevant.

Jag har även tittat på Colombia men där har jag inte en susning av vad man bör titta efter och vilka resmål som fungerar.

Tack på förhand!

0
0

Tanzania är ett bra val, du ska dock tänka på att safari inte är det billigaste, men jäkligt coolt!

Om ni åker så rekommenderar jag starkt någon av de ”billigare” tourerna där ni tältar ute i naturen. Bättre upplevelse och billigare 🙂

Vill ni inte till USA, Europa eller Asien så är det väl nästan bara Afrika kvar?

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.