Tips på fin snorkling?

0
0

Hej!

the travel bug har nu knockat mig (igen) efter att ha legat latent i något år. Denna gång kommer jag antagligen inte vara iväg mer än 3 veckor, så ingen långkörare direkt..

Saknar verkligen snorklingen, så hela resan tänkte jag lägga upp efter att få uppleva riktigt fina snorklingsvatten, med rikt djurliv och klara, varma vatten. Hade varit toppen om detta kunde synkas med några lugna och sköna ställen utan för mycket puls och folk, helt okej stränder och där priserna på boende och mat inte är allt för höga.

Har varit inne på lite olika alternativ i Karibien, någon som varit där och har några tips? Eller har ni några andra favoriter, några guldkorn som ni skulle vilja dela med er av? Hade varit suveränt att få lite idéer!

0
0

Hej!

Jag har snorklat på en hel del platser runt om i världen, en sak som de flesta säger är att de har den bästa snorklingen i världen.

Många säger att i Thailand finns det bra snorkling, men har själv inte varit helt nöjd där.

De två ställen som jag har varit mycket nöjd med är Fiji och Egypten. Sen beror det på vad du vill se. Jag tror öarna i stilla havet har blad den bästa snorklingen och ofta ganska lite folk, tyvärr väldigt långt dit från Sverige.

Jag var nyss på Hawaii och där har man möjlighet att snorkla med Sköldpaddor. I Mexico i höstas snorklade jag med sälar.

Jag tror absolut att Karibien är ett bra val! Fina öar med kristallklart vatten.
Tyvärr har jag inga guldkorn att tipsa om direkt men det går ofta att flyga runt lite bland olika öar. Du kanske kan hitta 2-3 öar som verkar bra och testa alla, så hittar du säkert något riktigt bra ställe 🙂

Cayman Island har stingrockor, om det är något du vill se. (finns säkert på fler öar)

Visar 1 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.