VARNING!! for Banthai guesthouse pa phi phi

Vi hyrde rum pa Banthai guesthouse haromdagen, det sag trevligt ut och personalen var trevliga fran en borjan! Sen fick vi typ en hel pergament rulle med regler och vad vi inte fick gora! senare nar vi skulle sova hittade vi inga tacken, jag som inte kan sova utan tacken gick ner till hon som agde det och fragade snallt och vanligt om vi kunde fa det, vi fick svaret att det behovs inte i thailand. Men saken horde till den att vi ville ha tecken och vi betalade 800 Bath for en natt vilket ar mycket for det rummet! till slut fick vi tjatat till oss ett par saronger som vi kunde sova med.. klockan 8 30 vaknade vi att det knackade pa dorren och inrusande kommer hon som agde det och gapa och skrek..(VI oppnade alltsa inte dorren sjalva utan hon oppnade med nyckel!) drog av oss sarongerna och gick ut! vi blev till en borjan helt chockade och senare mycket arga.. nar vi checkade ut drog hon tag i min reskompis vaska sa hon holl pa att ramla for hon inte tagit av sig skorna, och motade henne i dorren pa vag ut.. hon ksrek och gapade att vi var oforskamda svenskar som inte respekterade hennes regler,, saken hor till den den att vi var varken otrevliga eller oforskamda vi fragade snallt efter ett tacke men till slut fick min reskompis springa ut fran hotellet och hon som agde det skrek DONT COME BACK! och det lar vi aldrig gora efter denna hemska upplevelsen!

Verkar ju smått osannolikt att någon skulle agera på ett sådant sätt helt oprovocerat.

Hmm...första gången jag hör någon som är missnöjd med Banthai och Miss Lee..

Inte för att det har något med Banthai guesthouse på Phi Phi island,(har aldrig varit där) eller med Maria. Men jag fick uppleva en liknade händelse i Malaysia. Det där fallet var den en ägarinna till ett guesthouse som fick fullständigt frispel över ett svensk par. Men jag kan ha en viss förståelse för ägarinnans agerande då en av personerna i paret hade högljutt klagat ett antal gånger på att hon inte fick som hon ville, trots att dom hade betalt vad dom ansåg vara ett överpris för rummet. Och det var inte helt roligt att vara där som svensk, då ägnarinnan mer eller mindre utgick ifrån alla vi andra svenskar var som detta par. :o(

Ni måste ju skämta. Bodde på Banthai för ca 2 veckor sen. Skönaste stället vi bodde på och miss Lee är underbar. Hur snäll och trevlig som helst. Ska dit nästa år och då är Banthai spikat!

Har varit på phi phi 2 gånger och varje gång har någon i vår grupp bott där. Lee är väldigt konstig, ibland är hon jättesnäll men OFTA väldigt oförskämd också. Jag har inte bott där själv men jag har varit där mycket eftersom att det är många som sitter där utanför på kvällen, men jag har fortfarande fåttt smaka på henne då mina kompisar bott där. Det är även mycket äckliga djur på rummen och många konstiga regler. Vill ni inte ha en liten gestapo efter er så bo inte där.

Oj, jag som bara har har positiva saker att säga om Miss Lee!

miss lee är den drygaste, girigaste och otrevligaste personen jag träffat i thailand. Pissiga rum för alldeles för mycket pengar. Vi sov en natt, råkade försova oss och blev tvugna att betala en natt till men betalade, tog nyckeln och stack till harmony house istället...USCH för baan tai!

Ja fy fan for miss lee!! javla karring rent ut sagt, jag skulle inte satta min fot dar for pengar ens igen..! ett par killar som bodde bredvid blev anklagade for att ha spolat ner papper i toaletten a det var ett helvetes liv dar om det!.. uscha uscha!

Mrs Lee är ju helt psyko!!! Skriker och gapar och går in i ens rum med nyckel när man är där... Hon väntar inte ens tills man öppnar! Jag kommer ALDRIG mer att bo på det stället! Dyra pengar för inget! Man får inte ens toapapper utan det får man köpa själv. Hon är verkligen den otrevligaste människan jag träffat under denna resan. Gör er själva en tjänst och bo INTE på detta ställe!

jisses finns ju många trevliga ställen att bo på där istället, sånt beteende skall inte tolereras. t.ex. Phi Phi Don Chukit var helt ok när jag bodde där, trevliga människor och jag checkade ut en timme försent men det var inga problems.. Andaman resort är också kanon.

halla!! Vi akte fran miss Lee och BanThai idag. Vi var supernojda med henne. Hon har sina regler for det ar hennes hem dar. Att ta av sig skorna ar inte sa svart? Och det roliga var att vi horde hela eran konversation med miss lee och om ni bara tagit av er skorna forsta gangen hon bad er hade det inte varit ett problem. Hur ofta far man tacken i Thailand??? Miss Lee ar underbar!!! Om man ar trevlig och tar seden dit man kommer sa far man mycket karlek tillbaka! MVH // Sara (sarosen)Rikard (Ferrari) Maria (Tuttbarbie) Och Jakob!

Miss Lee är lite speciell. Hon blir jättevän med vissa och hamnar lätt i konflikt med andra. Jag hade inga problem med henne men om någon gör fel så blir det lätt en skrikande konflikt av det istället för att lösa problemet på ett civiliserat sätt.

saken var inte den att vi iinte tog av oss skorna.. utan att hon kom in i varat rum nar vi sov med nycklen och drog av oss vara tacken.. och slangde igen dorren.. ska man forvanta sig det nar man bor pa ett guesthouse?? saken handlade inte om skorna utan hennes attityd?? jag tolererar inte den attityden ialla fall sen kan val snala backpackers kanske tolerera det.. jag tycker det ar helt oacceptabelt att gora sa aven om det ar hennes hem, vi betalade fan 800 bath for att bo dar.. for ett ratthal! och vi var inte otrevliga pa nagra satt..

[quote]nar vi checkade ut drog hon tag i min reskompis vaska sa hon holl pa att ramla for hon inte tagit av sig skorna, och motade henne i dorren pa vag ut.. hon ksrek och gapade att vi var oforskamda svenskar som inte respekterade hennes regler,[/quote] Har aldrig varit på Phi phi och kan inte uttala mig om Miss Lee och hennes attityd. Men Maria du skrev faktiskt att ni gick in med skor och det är definitivt inte uppskattat i Thailand, det är som att någon du inte känner skulle gå in i ditt kylskåp och plocka mat hemma hos dig. Så gör man inte. Så ni gjorde ju antagligen inte situationen bättre genom att gå in med skor, oavsett vad som hänt tidigare.

saken var den att vi var ute.. inte inne.. saken hor fortfarande inte till skorna utan hennes attityd, varfor ska vi ta av os skorna nar hon gar in i varat rum nar vi sover med nyckel helt oprovocerat.. vem respekterar vem?? jag e mycket medveten om skorna men varfor?? forresten har vi varit har i 2 manader och har bott i thaifamilj den attityden har jag faktiskt aldrig mott har och jag har aldrig varit med om att nagon komer in i rummet och rycker av en tacket. men det kanske ni anser respektfullt, inte for att jag tror att det ar en sed i thailand men men...

Mer om Thailand

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
En bit av Thailand
Vill du uppleva norra Thailands kulturskatter men även se de södra öarna? Under 16 dagar hikar du till regionens bergsfolk i norr och får se grönskande kullar. Sedan åker du söderut och får du njuta av stränderna.
$1499
Thailand - gå, cykel och kajak
Detta 14-dagars äventyr tar dig på vandring genom skogar och risodlingar och du får möta både Thailands varierande kultur och natur. Du får kajaka i det turkosa vattnet i Andaman och se koraller och vita sandstränder.
$1749