minneskort

Någon som vet hur mycket billigare minnekort till olympus är i singapore?

Generellt sett så är det inge större pris skillnad mellan Sverige och Singapore. När jag köpte ett 1Gb kort så tror jag att det blev ca 100:- billigare i Singapore (vid Sim Lim Tower). Dock var det samma pris i Sverige 2 månader senare. :o( Se bara till att kolla att kort är okej när du köpte det där nere. Det finns många som har upptäck att deras kort har rasat från 2/4Gb till 128Mb efter en formatering.

tack så mycket. köper det nog hellre i sverige i sånna fall....

jag köpte 1GB SD-minne i bangkok för 1000baht. tror inte man kan få i närheten av det priset i sverige....

Priserna i Sverige på SD-minnen är riktigt billiga, t.ex. 1gb:s Kingston minne för 235:- kolla in --> se.pricerunner.com/computing/storage/memory-cards/…

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444