Råd om digitalkamera

Jag behöver hjälp i kamera djungeln ! Jag kanske ska börja med att säga att jag/vi inte är några "stor" fotografer utan tar mest kort på semestrarna och vill att det ska vara enkelt. "Mest trycka på en knapp". Vi har idag en Olympus C-765 Ultra Zoom som vi är jättenöjda med, men skulle vilja ha en till då vi dyker, så vi båda kan ta kort. Som andra kamera skulle vi vilja ha en lite mindre, som man lite enklare också bara kan ta med sig. Skulle också gärna ha bildstabilisator i kameran. Det vi söker är alltså en kamera med kriterierna: Liten eller hyffsat liten Undervattenshus ner till 40m Bildstabilisator Någon som har något råd ? Den enda jag lyckats hitta är Ixus 800. Helst skulle vi vilja ha någon lite billigare, men det kanske inte går med de kriterierna ? Jätte tacksam för alla råd !

Vet inte om du har sett det, men jag säljer min här på forumet: backpacking.se/Discussion/… Kom med ett bud om du tycker det är för mycket, så kan jag se om jag böjer mig. :)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444