Canon eos 350 D eller en dyrare modell?

Jag hade tænkt køpa en digital systemkamera lagom till min resa. Jag har læst en hel del tips hær i kamera-forumet och har fastnat før Canon 350 D. Jag ær helt grøn på fotografering med systemkameror så jag tænkte køpa en nu och læra mig så mycket som møjligt fram till Januari nær jag åker, men problemet ær just att vælja modell. Duger 350 D gott o væl till avancerad fotografering med vældigt bra bildkvalitet, eller bør jag lægga till 5000 kr o køpa någon annan modell? Pengar ær ingen større fråga, men jag betalar inte 5000 kr før en liten skillnad. Då satsar jag hellre dom pengarna på dykning...

köp den, jag jobbar delvis som fotograf och har en 350D, den funkar perfekt, det viktigaste är objektiven, har du ett dåligt objektiv spelar d inte nån roll vilken kamera du har, så köp en 350D + batterigrepp och ett hyffsat objektiv så e du "good to go" :D ,som du själv säger är du "grön " så steget upp till en 30D jämnfört me en 350D är inte nått jag rekomenderar, 30D har 0,2mp mer, aningen större, den mindre lcd:n sitter ovanpå kameran vid handen och det finns mer diverse inställningar, så statsa på en 350D!

Tack før svaret! Tror jag satsar på en 350 D, før den verkar vara ett vettigt val. Har du (eller någon annan) tips på någon optik man bør køpa? Modell o pris?

oj, öhh, beror på vad du vill betala :) ett som e bra och billigt är canon EF 50mm 1,8 II, som resobjektiv (om du inte vill släpa på flera) är ett 28-300mm från sigma, kostar runt 3000:-, men om du skippar objektivet som följer med kameran 18-55mm och bara köper huset och dom 2 så har du en bra start men vill du spendera stora summor så köp objektiv märkta med ett "L" och en röd ring, bra grejjer :D

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444