Blixten ryker! Farligt?

Hjälp mig någon..har aldrig varit med om det här förut.. Jag har en vanlig Canon powershot, dvs med inbygd blixt. Igår då jag höll på att fota mixtrade jag lite med blixstyrkan, och vips så lät den jättehögt och det kom lite lite rök ur blixten och luktade lite småbränt.. Jag testade blixten igen efter ett tag och den fungerade.. Är detta normalt? Vågar jag fortsätta fota med den? Tack på förhand// Therese

Hej, Skulle ringa/maila canon om detta, har inte hört talas om detta innan. Mvh Daniel

Tack så mycket..då vet jag att det inte är normalt!! Ska kontakta canon imorgon..

Canon skulle ha 1200-1500:- kronor för reparationen...så nu har jag precis blivit en lycklig ägare till en ny powershot S3... Är så lycklig att blixten faktiskt började krångla för då fick jag ju "tummen ur..." kanske ointresant vetande(ingen bryr sig)...men jag hoppas jag gjorde ett bra val?!... en riktig systemkamera ligger nog inte på min nivå än... Tack föresten Daniel för ditt snabba svar!!

Grattis. Det är en riktigt bra kamera du har köpt!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444