Kamera under 3000 inkl moms?

Ska köpa en kamera har kollat på Fujifilms F30 och F31 Canons PowerShot A710 IS och IXUS70, 850 IS, 75. Vet inget om kameror vill bara trycka på knappen och få ett (hyffsat) bra kort även i mörker o när de är lite fart i bilden. Någon som har någon av dessa kameror och säga vad dom tycker eller bara vilken jag ska köpa:) litar helt på er babes. pöss EDIT: Ska inte vara något stort muskedunder helst liten o lätt oxå :)

Jag är helnöjd med min Canon PS a710IS, så det kan jag rekommendera varmt! många bra funktioner och inställningar och superbra färger!

Lagt in en beställning på en Fuji F31fd då den ska vara mkt bra enligt alla tester jag läst. Om du kollar på dess testbilder så blir de super. Dock så kräver kameran lite manuella knep för att få de optimala bilderna enligt vissa som skrivit på dpreview.com. Johan, köp ;) Mvh Daniel

hmm gunde f40fd är la bättre än f31fd?

Hade en f40fd innan mor min tog över den. För lite inställningsmöjligheter för min smak. Enligt många trådar på bl a dpreview.com så ger de bättre betyg för f31fd än f40fd. F31fd är uppföljaren av f30 som är prisad av många med några små tillägg... Danne

Om kameran dpreview.com/reviews/specs/Fujifilm/… Några trådar... forums.dpreview.com/forums/… forums.dpreview.com/forums/… Ska köpa ett Undervattenhus till denna me, kostar ca 1500:- Danne

Hittade en inntressant jämförelse mellan Fujis F30 och Canons ixus 850 IS... dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd/… Danne

Undervattensfoton med Fujis F31fd pbase.com/tongjinooi/… Mvh Daniel

aja det blev en ixus 75 istället för den där f31fd fanns juh inte i någon affär. Dumt att ha den kameran som fått bäst recensioner i lager!

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444