Från rullar till digitalt

Hallojsan! Har en massa rullar med 135 och APS film hemma som jag skulle vilja ha i lite mer användarvänlig form, dvs digitalt. Någon som vet några företag som gör digitala bilder utav "vad-de-nu-kallas-bilderna". Det är ju en hel del rullar så om de är bra på att ge stor mängd rabatt så vore det plus.

Tror tyvärr att det är få ställen som kan tänkas scanna in en mängd 135 och APS till digital form idag. Framför allt med tanke på att de är få som efterfrågar den tjänsten och de som gör det kan tänka sig betala en hel del. Crimson (crimson.s) tar t.ex 10kr/st. Så tipset är att lägga ut en förfrågan på fotosidan.se och se om någon är intresserad av att hjälpa dig. Sitter i och för sig på en egen dia/film-skanner, men jag har tyvärr inte tid att hjälpa dig. :o( Mvh Jörgen

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444