Litet stativ

Tänkte skaffa ett litet stativ till min kamera innan jag drar iväg. Har mest tänkt använda det för att ta nattbilder, så om Du kan tipsa om ett stativ som fungerar bra och inte tar allt för mkt plats i ryggan så skulle det passa bra att skriva det här ;)

Jag ska ut o resa ett bra tag, jag vill inte släpa med ett stativ. Jag säger bara - bean bag! Kanske inte fungerar för dig och det du skall fota, men det är en billig och bra lösning tycker jag. =) Ha det bra! Josephine

Jag köpte ett litet i Bangkok som funkar hur bra som helst. Fanns lite olika storlekar. Betalade 40 kr. Vart börjar du din resà? Kanske kan du köpa på plats för billig peng. Mitt stativ är kanske 15-20 cm högt och går att förlänga till kanske 40 cm. Ett bordsstativ helt enkelt. Väger nästan inget och tar ingen plats.

En Gorillaod kanske vore nåt? joby.com/gallery/gorillapod/

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444