Kan inte välja kamera!!!

Hej! Någon där ute som är bra på kameror!? Jag vill ha en kompakt digitalkamera som är bra och prisvärd.. Ska ut och resa i vår och vill då ha en bra kamera som passar bra till allt, som strandkort och fina bilder i regnskogen ect. Har kollat så mycket på olika kameror men vet inte riktigt vad man ska kolla efter.. och sen har dom ungefär samma funktioner men kan kosta helt olika.. Hur vet man vilken av dom som är bäst? HJÄLP! Tack på förhand!!

IXUS 75, bra och billig.

Canon Powershot G7 el G9. Jag har själv en G7 & är väldigt nöjd. G9 är efterföljaren, samma kamera men med högre upplösning & kan fota i RAW. Väldigt bra bilder, relativt billig, men definitivt värd varenda öre. Har fått topp recensioner i alla test. digitalfoto.fpgroup.se/… recension ang G7, om inte länken funkar så klistra in den i adressrutan. Lycka till Anna

Tack för tipsen! Jag har kollat lite faktiskt på just Canons kameror bland annat IXUS 950.. Någon som har någon åsikt om den? MVH / Martina

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444