Hallo alla!! Detta är info för er som vill till NORGE och JOBBA!!!!

fast först kolla in den här länken som jag hittade här på backpacking: backpacking.se/… Ska nu ta fram mer jobblänkar till både här och där i hela Norge åt er... Men vi börjar lite smått med standard ställena: finn.no zett.no tinde.no nav.no (typ som våran arbetsförmedlingen) stillingar.no (nästan alla bemanningsbolagen under samma tak) gulesider.no och Velg bransje losang.no (här kan du få jobb/lön på en gång men måste ha skattekort med sig, står mer hemsidan deras..)Ligger i Oslo!! norge.no/andrelenker/jobb/… skatteetaten.no/ Och svenska jobbsidor som söker folk som jobba i Norge: jobbautomlands.se studentconsulting.se logistikentreprenader.se/ jobbinorge.se/ sverige-norge.se/ arbetainorge.se/ Hjälp sidor på svenska här står det allt om allt: cribsnorge.se grensetjansten.no/ hallonorden.org/forside/nor/… Och nu tar jag alla hemsidor som gjort av folk som har och är i Norge nu: ressidan.com/… jobba-i-norge.com/ flashback.info/… (denna är lite blandad info om jobb o sånt) infoteket.se/utland/arbete/lediga_jobb/lander/norge/… jobbainorgeguiden.se/ norgeforum.se/ jobb i Ålesund: lossekongane.no lossekompaniet.no/ dessa 2 ställen är väldigt tunga jobb... hittade denna dagboken på nätet just om detta jobb resdagboken.se/… För oss i Stavanger: stavangertravel.com/… har räknat ut att de tar ca 6 te 30 dagar att få jobb här i Stavanger om man är aktiv. Det som är jobbigast är väntan att få svar från bolagen. P.s Och om ni undrar om nåt annat så är bara ta kontakt här eller på min E-mail: jojk71@hotmail.com finns även nu på Facebook: bengt simon larsson Oså undrar ni säkert förstås varför i all världen jag gör detta på min fritid: man får vänner och man lär sig nåt nytt varje dag...

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444